31 december 2010

Sint-Sixtus wandeling (2)

Wij vervolgen ons pad, na de begraafplaats wordt het pad wat zompig. We moeten goed kijken waar we onze voeten zetten zonder een uitglijder te maken. Maar eindelijk bereiken we de verharde weg en kijk, wat leuk, alles hier in de nabije omgeving heeft wel iets met de Sint-Sixtus van doen.



Terug bij de Abdij staat een bord waar de wandelroute op staat aangegeven. Verdwalen is er niet bij zo in het najaar. De hop is al geoogst en hier en daar is men ook al bezig met het kneuzen van de mais, we kunnen steeds verder kijken.



We lopen door het bos naast de Abdij en komen tenslotte weer in de buurt van ons onderkomen. We lopen het bos uit en na een eindje kijk ik even achterom, wat staat ons daar vanuit de bosrand te beloeren, wat is dat, het lijkt wel een beest...



Ik wandel een stukje terug..., gelukkig het is maar een boomstronk. Dat was wel even schrikken.



Zo, de wandeling zit erop. Het is een afwisselende wandeling en verveeld niet. Trap op en lekker bijkomen met een kop thee met iets lekkers erbij.



En de volgende keer iets beter opletten wanneer er bier te bestellen is bij de Sint-Sixtus abdij, we willen een keer proeven hoe hun bier smaakt.

Geen opmerkingen: